March 5, 2021

Urime!! Edhe një lajm i mrekullueshëm vjen nga BE në lidhje me Kòroñavirusin, shumë shpejtë do të…

Urime!! Edhe një lajm i mrekullueshëm vjen nga BE në lidhje me Kòroñavirusin, shumë shpejtë do të…

“Numri i të infektuarve me COVID-19 është ende i lartë, i cili tani për tani nuk lejon kthimin në normale,” tha ministri i Shëndetësisë Jens, Spahn sot, raporton Reuters.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive