March 4, 2021

Toka Iëkundet çdo 26 sekonda, shkaku nuk dihet

Toka Iëkundet çdo 26 sekonda, shkaku nuk dihet

Toka është një planet në lëvizje të vazhdueshme, edhe pse këto lëvizje i identifikojmë më së shumti kur ndodhin fatkeqësi natyrore, si përshembull tërmetet,…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive