March 8, 2021

Marina Vjollca e tepron, del pa të brendshme në fustanin e hapur deri te ‘zogu’

Marina Vjollca e tepron, del pa të brendshme në fustanin e hapur deri te ‘zogu’

Moderatorja shqiptare ka publikuar imazhe dhe video duke njoftuar se si do të duket në emisionin e saj për natën e ndërrimit të moteve.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe