March 9, 2021

Situatë DRAMATlKE në Kroaci, ekipet e shpëtìmit nxjerrin të gjaIIë babë e bir (Video)

Situatë DRAMATlKE në Kroaci, ekipet e shpëtìmit nxjerrin të gjaIIë babë e bir (Video)

Një vajzë e 12-vjeçare dihet deri më tani që ka humbur jetën si pasojë e tërmetit që go diti sot Kroacinë.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive