March 6, 2021

Rama i kërkoi të deklarojnë pasurinë, i kthehet keq emigrantja nga Amerika: Gjakpirës, lekun tonë s’do e shihni kurrë

Pak ditë më parë Edi Rama, nga foltorja e Parlamentit i bëri thirrje emigrantëve shqiptarë që të deklarojnë pasurinë, ose përndryshe emri i tyre do të përmendet nga bjondia me syze e OFL-së.Për më tepër, Rama përdori një fjalor të papranueshëm për shqiptarët që marrin lekët nga djersa e tyre, duke i quajtuar ata skllevër të ullinjve dhe mandarinave.

Pra ai theksoi se të gjithë emigrantët nëse nuk duan të ndëshkohen nga qeveria, duhet të deklarojnë të ardhurat nga puna në të zezë që kanë mbledhur gjatë gjithë këtyre viteve në emigracion, jashtë Shqipërisë aty ku nuk ekziston as mundësia minimale për të gjetur një punë e jo më për të mbledhur të ardhura mënjanë.