February 25, 2021

Pukjania vjen në Tiranë për shkollë, zbulon të vërtetën tron ditëse nga vajza e shtëpisë me qera

Pukjania vjen në Tiranë për shkollë, zbulon të vërtetën tron ditëse nga vajza e shtëpisë me qera

Siç mëson ShkodraNews, ai ishte as më shumë e as më pak, djali që asaj i kishte propozuar të fejoheshin pak muaj më parë.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive