March 5, 2021

Prek zemrat e gjithë shqiptarëve 33-vjeçarja shqiptare: Vëllai më ndau nga fëmijët, vjehrri qeshte kur ai më… Zoti më faltë po nuk dua ta…

Prek zemrat e gjithë shqiptarëve 33-vjeçarja shqiptare: Vëllai më ndau nga fëmijët, vjehrri qeshte kur ai më… Zoti më faltë po nuk dua ta…

Vilma 33 vjeç ka rrëfyer në rubrikën “Ka një mesazh për ty” tek E Diela Shqiptare” të gjitha vu ajtjet që ish-burri i saj i ka bërë të përjetojë për vite me radhë.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive