February 27, 2021

Nxori vi rgjë rinë në shitje për shumën ma rram endëse, ia blen politikani i njohur, por situata merr ‘drejtim’ tjetër..!!

Nxori vi rgjë rinë në shitje për shumën ma rram endëse, ia blen politikani i njohur, por situata merr ‘drejtim’ tjetër..!!

Një modele nga Azerbajxhani ka vendosur që të nxjerrë në shitje vir gjë rinë e saj për 2 milionë paund, për t’i siguruar nënës së saj një shtëpi dhe që kjo e fundit të ndihet krenare për të.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive