March 4, 2021

Lajm i mire per emigrantet! Ndryshojnë rreguIIat për të hyrë në Greqi, ja çfarë duhet të dini

Lajm i mire per emigrantet! Ndryshojnë rreguIIat për të hyrë në Greqi, ja çfarë duhet të dini

që posedojnë vërtetim blu apo kanë lejen e qëndrimit të skaduar, që ditët e fundit janë kthyer pas në kufi nga policia greke.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive