March 8, 2021

I kërkuan bisedën e fundit me partnerin misterioz, Olta Gixhari bën veprimin e papritur dhe zbulon…

I kërkuan bisedën e fundit me partnerin misterioz, Olta Gixhari bën veprimin e papritur dhe zbulon…

Olta Gixhari vijon të mbetet hermetike për jetën e saj personale dhe nuk e publikon imazhin e burrit të saj.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive