February 28, 2021

GAZETARl britanik pIas “b ombën”: Ja cilat shtete do jenë “VlKTlMAT” e Shqipërisë së Madhe gjatë 2021-it

GAZETARl britanik pIas “b ombën”: Ja cilat shtete do jenë “VlKTlMAT” e Shqipërisë së Madhe gjatë 2021-it

Gazetari britanik Dr Marcus Papadopoulos, ka pIasur “bo mbën” përmes një postimi të fundit në Twitter,…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive