March 4, 2021

Bleona: Dua b,urrë që t’më rr,ahë 3 herë në ditë dhe të më kë,naq gjatë…

Bleona: Dua b,urrë që t’më rr,ahë 3 herë në ditë dhe të më kë,naq gjatë…

Lopez që kanë pasur lidhje me burra më të vegjël në moshë.“Burri më duhet burrë, të më rrahë tri herë në ditë, jo kot. …Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive