March 8, 2021

Bashkeshortja i kërkon të ndahen se nuk bente femije, burri befason me deklaratën e tij tek Ardit Gjebrea

Bashkeshortja i kërkon të ndahen se nuk bente femije, burri befason me deklaratën e tij tek Ardit Gjebrea

Nje histori e pazakonte ajo e prezantuar te “E diela shqiptare”. Nuredini dhe Malvina Lika kanë 5 vite të martuar dhe ende nuk kanë gëzuar një fëmijë.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive