March 6, 2021

(Video rrëqe thëse) Mbani lotët! Konfirmohet, tër meti i ka marrë jetën një fëmije, i ra pllaka e betonit në kokë kur po kalonte me nënën në rrugë

(Video rrëqe thëse) Mbani lotët! Konfirmohet, tër meti i ka marrë jetën një fëmije, i ra pllaka e betonit në kokë kur po kalonte me nënën në rrugë

Mediat lokale kanë raportuar së vi ktima e parë është një fëmijë ndërkohë që mësohet se ka edhe dhjetëra të pl agos ur. …Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive