February 27, 2021

“O Mark Frroku,o të hëngsha..!”, Rudina Dembacaj nuk përmbahet fare…

“O Mark Frroku,o të hëngsha..!”, Rudina Dembacaj nuk përmbahet fare…

Rudina Dembacaj, ka pu/blikuar një video nga udhëtimi me partnerin e saj, Mark Frroku, në Turqi. Në videon që detajon udhëtimin disa ditor,…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive