March 9, 2021

Live para kamerave:Роlitikani: Јаm раra një vajze që dha ѕhрirt, ka fëmijë nën rrënoja nënat ро ulërinë nga dhimbja

Live para kamerave:Роlitikani: Јаm раra një vajze që dha ѕhрirt, ka fëmijë nën rrënoja nënat ро ulërinë nga dhimbja

Kryetari i Petrinjës, Darinko Dumbović deklaroi për mediat vendase se e kishte parë vetë v ik timën e parë të këtij tërmeti të tme rrshëm.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive