March 6, 2021

Dikur jepte Iajmet më GJOKSlN jashtë, SHlKONl çfarë i ka ndodhur tani bukuroshes se ZjarrTv

Dikur jepte Iajmet më GJOKSlN jashtë, SHlKONl çfarë i ka ndodhur tani bukuroshes se ZjarrTv

Të gjithë e mbajnë mend si një nga gazetarët që jepte lajmet në “Zjarr” me gjo.ksin jashtë, duke i nxjerrë të gjitha.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive