March 2, 2021

27 vjęçàrja nga Lezha:Burri më ZURl kur isha në gjimnaz, por Ietra që gjeta poshtë derës…

27 vjęçàrja nga Lezha:Burri më ZURl kur isha në gjimnaz, por Ietra që gjeta poshtë derës…

Një histori e denjë për telenovela është pikërisht kjo e 27-vjeçares nga Lezha, e cila dyshimet se bashkëshorti e tra/dhëton i ka ngritur mbi një letër.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive