March 4, 2021

Vjehrri jem në Zvicër sa her ka naj fest m’prek pi kt dobt thot “Ah ti se ki Nanen gj ynah se tka d*k”, Vjehrra jem veq kesh!

Vjehrri jem në Zvicër sa her ka naj fest m’prek pi kt dobt thot “Ah ti se ki Nanen gj ynah se tka d*k”, Vjehrra jem veq kesh!

Historia ime e t merrshme filloj kur Mami ndrroj jete ne moshen 30 vjeqare dhe une isha fmia i madh isha vetem 10 vjet dhe fmia ma i vogel ishte 4 vjet……Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive