March 9, 2021

Valon Syla: Mërgimtarve nuk duhet ti lejohet votimi për zgjedhje komunale

Valon Syla: Mërgimtarve nuk duhet ti lejohet votimi për zgjedhje komunale

“Mendoj se në zgjedhje lokale duhet të mos kenë të drejtë vote, problemi është te vota me postë, që shumë lehtë mund të falsifikohet,…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive