March 8, 2021

TRONDlTET bota e medias: Gazetari fiImohet duke e bërë në tavoIinën e punës!!

TRONDlTET bota e medias: Gazetari fiImohet duke e bërë në tavoIinën e punës!!

Një gazetar radioje është kapur nga kamerat e sigurisë duke kryer marr ëdhënie se.ksuale me të dashurën e tij në vendin e punës.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive