February 28, 2021

‘Me hoqe bukën e gojës’, pasi e beri per dy lek, ja ç’ka ndodhur mes Valbona Memes dhe Artjola Toskes

‘Me hoqe bukën e gojës’, pasi e beri per dy lek, ja ç’ka ndodhur mes Valbona Memes dhe Artjola Toskes

Bëri bujë deklarata e Valbona Memës në emisonin “Një kat më lart” ku u shpreh se Artjola Toska po e lufton duke i marrë bukën e gojës dhe e ftoi këngëtaren të përballet publikisht.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive