February 27, 2021

Kancelarja Gjermane Merkel TRONDlT me deklaratën ndaj Greqisë për 12 miljet e detit Jon

Kancelarja Gjermane Merkel TRONDlT me deklaratën ndaj Greqisë për 12 miljet e detit Jon

Shqipëria është një shtet i pavarur dhe pjesë e NATO por së shpejti do ti bashkohet edhe familjes së madhe Bashkimit Europian.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe