March 2, 2021

I bëri “bllok” në Facebook, pIas sh erri me 2 motrat në Tiranë

I bëri “bllok” në Facebook, pIas sh erri me 2 motrat në Tiranë

Kaq ka mjaftuar që të dyja motrat të përl.eshen me njëra- tjetrën dhe është dashur ndërhyrja e bashkëshortëve të secilës për të shuar gj akrat.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive