March 7, 2021

Hoxha nga Kumanova “selam“ Valon Gërrnaçit, Ja çfarë mesazhi ka për gurbetçarët

Hoxha nga Kumanova “selam“ Valon Gërrnaçit, Ja çfarë mesazhi ka për gurbetçarët

Syla, përmes ‘Facebook’-ut, ka lëshuar dy re agime të njëpasnjëshme lidhur me çështjen në fjalë, teksa ka thënë se rregullimi ekonomik vjen me krijimin e punësimit.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive