March 4, 2021

E FRlKSHME në Greqi / Mësuesja Shqiptare: Prindërit U Flasin Fëmijëve Greqisht Në Shtëpi

E FRlKSHME në Greqi / Mësuesja Shqiptare: Prindërit U Flasin Fëmijëve Greqisht Në Shtëpi

Valbona Kristina Muçi është mësuese e gjuhës shqipe në Kretë të Greqisë, ajo ka qenë e ftuar për një intervistë në lidhje online nga Albanian Culture TV.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive