March 4, 2021

‘Djemtë shqiptarë janë vaj medet’, Melisa krahason shqiptarët me italianët

‘Djemtë shqiptarë janë vaj medet’, Melisa krahason shqiptarët me italianët

“Janë më të egër shqiptarët. Italianët janë mendjehapur, por janë shumë të butë për femrat shqiptare”, ndërhyri Erjola.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive