March 8, 2021

Cudirat e shqiptareve ne kufi, nuk ua merr mendja se çfarë kishin futur brenda specave

Cudirat e shqiptareve ne kufi, nuk ua merr mendja se çfarë kishin futur brenda specave

Pol icia e Hungarisë ka bërë të ditur se në k ufi ka sek ues truar 23 kilogramë m all, të cilat kosovarët i kishin fsh ehur në thasë të specave.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive