February 25, 2021

‘Buzët e mia po shpërthenin, mos e provoni kurrë në shtëpi’, 42-vjeçarja pëson alergjinë e tme*rrshme

‘Buzët e mia po shpërthenin, mos e provoni kurrë në shtëpi’, 42-vjeçarja pëson alergjinë e tme*rrshme

Klare Clark nuk e kishte imagjinuar kurrë që një reklamë në Facebook, një nga të shumtat që na shfaqen çdo ditë, …Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive