March 7, 2021

Berberi dënohet me 8 muaj bu’rgim nga Gjykata sepse i preu keq flokët një klienti

Berberi dënohet me 8 muaj bu’rgim nga Gjykata sepse i preu keq flokët një klienti

Një berber i cili bëri një prerje flokësh një djaloshi duke i shkruar numrin 1, në kokë si një ndëshkim, bëri që të tjerët të qeshnin.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive