March 8, 2021

Alfred Çako paralajmëron hatanë: “Mbas 1 muaji do dali një koronë e re që do ju çajë lëkurën”

Alfred Çako paralajmëron hatanë: “Mbas 1 muaji do dali një koronë e re që do ju çajë lëkurën”

Unë e kam fjalën për në muajt shkurt dhe mars ku do shfaqet një vi*rus i ri, jo mutacion.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive