March 2, 2021

42-vjeçarja shqipare kërkon burrë: Jam e virgjër unë nuk kam shkuar me asnjë në hotel

42-vjeçarja shqipare kërkon burrë: Jam e virgjër unë nuk kam shkuar me asnjë në hotel

Ajo tha se ka pat ur disa raste, por theksoi se ata nuk ishin të int eresuar për diçka serioze. “Jam Vera nga Tirana.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive