February 27, 2021

Nuk jam tu e kqyrë grujën tande, ama po ta kqyri qikën. Nëse ke me thanë najsen qu dil jashtë…

Nuk jam tu e kqyrë grujën tande, ama po ta kqyri qikën. Nëse ke me thanë najsen qu dil jashtë…

Pse po ma kqyrë nusen prej jashtit, nëse je burrë hajde afrohu edhe foli, mërgimtarët k.apen në kufi, e kështu përfundon ky d.ebat …Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive