March 2, 2021

NJlHUNl me poIicen shqiptare që po ç mend shoferat: Më më Iusin t’i GJOBlS (Video)

NJlHUNl me poIicen shqiptare që po ç mend shoferat: Më më Iusin t’i GJOBlS (Video)

Ajo quhet Disilva Muçopata dhe është padyshim një ndër poIicet më simpatike në Shqipëri.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive