March 2, 2021

Milioneri shqiptarë: “Vajza ime mundë të martohet me një zézak por kurrë me një shqiptarë”

Milioneri shqiptarë: “Vajza ime mundë të martohet me një zézak por kurrë me një shqiptarë”

Jo jo Milioneri shqiptarë: “Vajza ime mundë të martohet me një zé.zak por kurr me një shqiptarë”…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive