March 6, 2021

Mamaja me sëmundje të keqe shiti unazën për t`i blerë rroba nuses së djalit, pas disa vitesh fëmijët i bëjnë surprizën që të prek në shpirt

Mamaja me sëmundje të keqe shiti unazën për t`i blerë rroba nuses së djalit, pas disa vitesh fëmijët i bëjnë surprizën që të prek në shpirt

Historia e Sabries është e veçantë pasi ajo u martua që në moshën 3-vjeçare dhe ka pasur një jetë plotë vështirësi dhe .h.alle.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive