March 4, 2021

“Këto na shpëtuan, për 10 euro e ke tënden disa orë”…rrëfimi i zyrtarit të shtetit që shkon në motel gjatë orarit të punës

“Këto na shpëtuan, për 10 euro e ke tënden disa orë”…rrëfimi i zyrtarit të shtetit që shkon në motel gjatë orarit të punës

Kur ai futet në mesditë, nuk e pyet fare se çfarë ilaçi i duhet. …Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive