February 27, 2021

Jeton me qira, s’ka shërbëtorë, Angela Merkel: S’jam modele, i shërbej popullit

Jeton me qira, s’ka shërbëtorë, Angela Merkel: S’jam modele, i shërbej popullit

Angela Merkel, gruaja më e fuqishme në botë e vendit që eksporton 1500 miliardë euro çdo vit, nuk jeton në ndonjë pallat, rrethuar me shërbëtorë.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive