February 27, 2021

Frika SPAK bashkon Ramën, Metën dhe Berishën, ja mesazhet dhe Iëvizjet e ditëve të fundit

Frika SPAK bashkon Ramën, Metën dhe Berishën, ja mesazhet dhe Iëvizjet e ditëve të fundit

Frika nga veprimi i SPAK ka bashkuar si kurrë më parë krerët e politikës së Tiranës, të cilët përfaqësojnë perandorinë e krimit dhe korrupsionit në Shqipëri.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive