February 27, 2021

‘Dua t’ju tregoj të DASHURlN tim’, Roza Lati prezanton personin me të cilin ndan SHTRATlN (Video)

‘Dua t’ju tregoj të DASHURlN tim’, Roza Lati prezanton personin me të cilin ndan SHTRATlN (Video)

Moderatorja Roza Lati ka udhëtuar së fundmi drejt Kosovës, dhe nga Prishtina ka treguar se kush po e shoqëron.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive