February 25, 2021

DlÇKA e rraIIe shfaqet ne maIin e Gurres,banoret ky i ngjan Enver Hoxhës ngeIen me goje hapur

DlÇKA e rraIIe shfaqet ne maIin e Gurres,banoret ky i ngjan Enver Hoxhës ngeIen me goje hapur

Pamje të rralla janë filmuar në malet e Matit. Më saktësisht bëhet fjalë për malin e Gurrës, ku është formuar një fytyrë njeriu.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive