March 7, 2021

Pe,rlot gruaja: Pas 11 vitesh ma,rtesë, burri nga Kukesi mbrëmë më kë,rkoi të bëja diçka që dh,emb shumë…!!

Pe,rlot gruaja: Pas 11 vitesh ma,rtesë, burri nga Kukesi mbrëmë më kë,rkoi të bëja diçka që dh,emb shumë…!!

Një grua në prag divorci, e ka ndarë dhimbjen dhe tronditjen në një letër prekëse. Kjo është historia e rrëf yer.“…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive