February 28, 2021

Për të mos u humbur/ Momenti kur korçari i shpjegon turistit si të shkojë në Shkodër

Për të mos u humbur/ Momenti kur korçari i shpjegon turistit si të shkojë në Shkodër

Një burrë nga Korça është filmuar nga kamera e një turisti të huaj teksa i shpjegonte se si të shkonte drejt Shkodrës.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive