March 4, 2021

Parashikimi i motit nga Shërbimi Meteorologjik në vendin tonë për ditët në vijim: Reshje të dendura dëbore që do arrijnë deri në 1 metër

Parashikimi i motit nga Shërbimi Meteorologjik në vendin tonë për ditët në vijim: Reshje të dendura dëbore që do arrijnë deri në 1 metër

Ditën e Shtunë vendi ynë do të ndikohet nga kalimi i një fronti të ftohtë atmosferik.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive