March 4, 2021

‘Lajm I Fantastik Për Shqipërinë ’, Gati Negociatat Me BE

‘Lajm I Fantastik Për Shqipërinë ’, Gati Negociatat Me BE

Ngritja e Kushtetueses, për Komisionerin për Zgjerim të BE-së, Oliver Varhelyi, është një lajm i shkëlqyer.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive