March 5, 2021

La burrin e fëmijët për të punuar në Gjermani, infermierja shqiptare rrëfen jetën si emigrante..!!

La burrin e fëmijët për të punuar në Gjermani, infermierja shqiptare rrëfen jetën si emigrante..!!

Të rinjtë shqiptarë që emigrojnë në vendet e perëndimit, për shkak të kushteve të vështira ekonomike këtu, janë të shumtë. …Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive