March 2, 2021

Kjo është familja e madhe e Elvis Naçit, gruaja e tij Fatma bën rrëfimin e ndjerë: Ai është baba që s’e ka ngritur njëherë zërin

Kjo është familja e madhe e Elvis Naçit, gruaja e tij Fatma bën rrëfimin e ndjerë: Ai është baba që s’e ka ngritur njëherë zërin

Elvis Naçi është kthyer në personazhin e muajit pas deklaratës së tij poIemizuese lidhur me gratë dhe marr ëdhënien e tyre bashkëshortore. …Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive