March 8, 2021

E kujtoni ‘Sulon’ tek ‘Lulëkuqet mbi mure’? Nuk e vazhdoi aktrimin, dhe ja si duket ai sot

E kujtoni ‘Sulon’ tek ‘Lulëkuqet mbi mure’? Nuk e vazhdoi aktrimin, dhe ja si duket ai sot

Filmi ‘Lulëkuqet mbi mure’ është një prodhim i Kinostudios Shqipëria e Re me regjizor Dhimitër Anagnostin i vitit 1976, skenari i të cilit u bazua …Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive