March 5, 2021

Dhimbje e madhe! Doli nga rruga dhe u kthye përmbys makina, këta janë dy të rinjtë shqiptarë që dhanë shpirt

Dhimbje e madhe! Doli nga rruga dhe u kthye përmbys makina, këta janë dy të rinjtë shqiptarë që dhanë shpirt

Pas një ak si denti të rëndë t ra fiku, që ndodhi dje në rrugën Lluçan, afër fshatit Dobrosin të Bujanocit, …Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive