March 2, 2021

Sikur mos ta kishte kamerën, askush nuk do t’i besonte çfarë i ndodhi në det…

Sikur mos ta kishte kamerën, askush nuk do t’i besonte çfarë i ndodhi në det…

Andrei Grigoriev ka qenë duke bërë sërf në një bregdet të Kalifornisë së Shteteve të Bashkuara, kur ka kaluar sipër një balene gjigante …Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive